VesnaS Favicon

(Preteklo) Veseli oktober

Lokacija: Bušeča vas, Cerklje ob Krki
Datum dogodka: 01.10.2021
Veseli okotber9 resize

V mescu oktobru Naša Občina Brežice praznuje občinski praznik. Ob tam dogodku praznujemo v Čarobni hiški tudi mi. Za vsako se nam predstavi pesnik ali pesnica z recitalom ob naravnem bazenu z izvirno termalno vodo na travniku, kjer jih spremlja z različnimi inštrumenti Rožle Bucalo.

Prejšnje leto nas je obiskala s svojo prozo v poeziji Anita Pegam. Ksenya Art, pa nam je predstavila energetske slike. Še preden smo se posvetili umetnosti, pa sem za vse prisotne izvedla zvočno meditacijo, ki jih je popeljala v svet sproščenosti.

Dogodek smo zaključili s svetovalnimi kartami in okusnimi prigrizki, s sadjem, naravnimi sokovi ter čaji in kot te spodobi za tak dogodek tudi s sladico.

Kako smo se imeli

Prihajajoči dogodki

zvočna meditacija
Zvočna meditacija v Ljubljani
Kraj dogodka: Ljubljana
dne 08.06.2022
Vstopi v sveti prostor, kjer se čas ustavi.Kjer samo si. Kjer um pustiš pred vrati.Kjer se spustiš v svoje globine in opazuješ dogajanje od znotraj.Opazuješ, kako vibracije potujejo po telesu in se jim v celoti prepustiš.Vibracija, zvok točno ve, kam mora iti.Zgodi se globinsko zdravljenje, uravnovešanje vsega, kar je padlo iz ravnovesja.
Spoznavanje moje globine
Spoznavanje moje globine
Kraj dogodka: Bušeča vas, Cerklje ob Krki
dne 19.06.2022
Si želiš oddih od stresnega življenja? Se ti zdi, da se tvoj svet prehitro vrti? Ustavi se. Zadihaj. Te zanima kaj se zgodi, ko se umiriš in usmeriš pozornost vase?