VesnaS Favicon

(Preteklo) Obred ob pomladnem solsticiju

Lokacija: Bušeča vas, Cerklje ob Krki
Datum dogodka: 20.03.2022
Veseli oktober1 resize

Vabimo vas na dan, ko se tema in svetloba izenačita z namenom, da vzpostavimo notranje ravnovesje. Pri tem nam bosta pomagala narava in naš ritual. V naravi je vse ustvarjeno tako, da deluje v ravnovesju, zato se vračamo nazaj k njej po modrost. Daje nam izjemne darove in možnosti, da zopet začutimo sebe in pomen svojega obstoja.

Sprehodili se bomo med petimi elementi (zemlja, zrak, voda, ogenj, kovina), ki so tako v naravi, kot znotraj nas. Prepustili se bomo blagodejnim učinkom naravnega termalnega vrelca temperature 28 °C, naravnim holističnim instrumentom ter ob ognju obredno zapeli in zaplesali.

S pomočjo rituala bomo ognju predali svoje strahove, skrbi, vzorce, da jih požge ter se odprli za novo svežo energijo, da nas podpre.
 
Na koncu se bomo okrepčali z domačo enolončnico ter si izmenjali izkušnje.
 
Za vse, ki bi želeli prespati, pa nas o tem obvestite v prijavnici, da vam pravočasno uredimo prenočišče z zajtrkom.
Cena za odrasle: 33 €
Cena za otroke nad 3 let: 11.99 €
Cena za otroke pod 3 let: Brezplačno
Cena prenočišča: 39 €

Kako smo se imeli

Prihajajoči dogodki

zvočna meditacija
Zvočna meditacija v Ljubljani
Kraj dogodka: Ljubljana
dne 08.06.2022
Vstopi v sveti prostor, kjer se čas ustavi.Kjer samo si. Kjer um pustiš pred vrati.Kjer se spustiš v svoje globine in opazuješ dogajanje od znotraj.Opazuješ, kako vibracije potujejo po telesu in se jim v celoti prepustiš.Vibracija, zvok točno ve, kam mora iti.Zgodi se globinsko zdravljenje, uravnovešanje vsega, kar je padlo iz ravnovesja.
Spoznavanje moje globine
Spoznavanje moje globine
Kraj dogodka: Bušeča vas, Cerklje ob Krki
dne 19.06.2022
Si želiš oddih od stresnega življenja? Se ti zdi, da se tvoj svet prehitro vrti? Ustavi se. Zadihaj. Te zanima kaj se zgodi, ko se umiriš in usmeriš pozornost vase?