VesnaS Favicon

(Preteklo) Ritual hoja po žerjavici

Lokacija: Bušeča vas, Cerklje ob Krki
Datum dogodka: 08.10.2022
sobota popoldan od 14h do 21h
hoja po zerjavici1

Stres, strah, zakrčenost, pritiski z vseh strani…  okoliščine nas silijo, da naredimo korak izven cone udobja. DA gremo preko vseh notranjih saboterjev in ovir ter naredimo KORAK BLIŽJE k SEBI.

S hojo po žerjavici dokažemo sebi:

  • da ZMOREMO preko vseh ovir,
  • da imamo v sebi NOTRANJO MOČ, da presenetimo sami sebe,
  • da prevzemamo ODGOVORNOST za svoje življenje,
  • da je VSE MOGOČE.

Priprave na hojo po žerjavici se bodo začele ob 14h. Ustvarili bomo varen in prijeten prostor, kjer se boste zlahka sprostili ob zvokih naravnih glasbil. Vodili vas bomo v globine vaše podzavesti, da predate OGNJU vsa bremena, skrbi, omejitve in stara prepričanja.

Ogenj ima izredno moč. Lahko je uničujoč ali pa produktiven. Povezali se bomo z njim, da nam bo pomagal požgati vse tisto, kar nam ne služi več ter nam dal zagon za novo pot, nove ideje, nove možnosti. Okrepil bo naš notranji glas in zaupanje vase, da zmoremo vse in še več.

Zaključek je predviden ob 21h.

Vodila jo bova Stojan Knez, energoterapevt, pisatelj, pesnik in mojster hoje po žerjavici ter Vesna Simonič, zvočna in hipnoterapevtka.

KDAJ?

sobota, 8. 10. 2022 od 14h do 21h

KJE?

Bušeča vas, Cerklje ob Krki

CENA:

77€ na osebo, otroci brezplačno

Izpolnite obrazec za prijavo in na e-mail naslov vam pošljemo podatke za nakazilo na TRR. S plačilom si rezervirate svoje mesto na delavnici.

Kako smo se imeli

Prihajajoči dogodki

Ni drugih prihajajočih dogodkov